• Groot assortiment met meer dan 500 wijnen
  • Villavino garantie niet tevreden? Geld terug!
  • Goede service en levering Persoonlijk en betrouwbaar

Wijnproeverij op locatie

Klik hier voor de wijnaanbiedingen!

 

Bepaal jouw eigen smaak met een wijnproeverij op locatie van VillaVino!

wijnproeverij op locatieWijn staat bijna altijd garant voor gezelligheid en genieten, en daarom biedt VillaVino u graag de mogelijkheid gezellig wijn te proeven met familie, vrienden, collega’s of clubgenoten. Tijdens deze wijnproeverij op locatie maakt  u kennis met verschillende wijnen uit diverse landen en leert u ze op de juiste manier proeven; zo kunt  u stukje bij beetje uw eigen wijnvoorkeur bepalen.

En naast het proeven en beoordelen komen ook de achtergronden van de wijnen, druiven, wijnhuizen en wijnlanden aan bod; onze wine-entertainers zullen u er met plezier van alles over vertellen. Kortom, een wijnproeverij staat garant voor een leuke, smakelijke kennismaking met de wijnwereld!

Afhankelijk van het aantal personen wordt de wijnproeverij begeleid door 1 of 2 wine-entertainers met een gedegen wijnkennis. Gemiddeld worden de wijnproeverijen gehouden voor zo’n 10 personen; een groep die je uiteraard zelf kunt samenstellen. Mocht je echter een grotere groep in gedachte hebben, aarzel dan niet om ons te bellen.

 

Het programma

Voorafgaand aan de wijnproeverij selecteren onze wine-entertainers 10 wijnen die tijdens de proeverij aan bod komen. Indien u zelf geen specifieke wensen hebt, stellen zij een zo gevarieerd mogelijke selectie samen. Zo kunt u kennismaken met diverse wijnsoorten (witte, rosé, rode en mousserende wijnen) die afkomstig zijn uit verschillende landen.

De wijnproeverij begint met een introductie over het proeven en beoordelen van de wijnen. Vervolgens krijgt iedereen een formulier voor proefnotities en gaan de wine-entertainers dieper in op de wijnen. Als het proeven begint worden de wijnen met elkaar vergeleken. De nadruk ligt hierbij op de verschillende druivenvariëteiten en de kenmerken van de wijnhuizen en wijnlanden. Naast het proeven en vergelijken van de wijnen, wordt ook het proces van het maken van wijn uitgebreid behandeld. Een wijnproeverij duurt zo tussen de 1,5 en 2 uur. Na afloop van de wijnproeverij blijven de wijnen staan, zodat u op uw gemak nog even van de favoriet kan genieten. 

Standaard Wijnproeverij
Tijdens de standaard wijnproeverij  maakt u kennis met heerlijke wijnen uit diverse wijngebieden. Het is een ontdekkingstocht door de wijnwereld waarbij u ontdekt wat u wel lekker vindt en wat niet. Daarnaast neemt de wine-entertainer u aan de hand bij het proeven.

Deluxe Wijnproeverij
De opzet van de Deluxe proeverij komt overeen met de standaard proeverij, maar de wijnen verschillen. De deluxe wijnproeverij maakt gebruikt van exclusievere en duurdere wijnen. Tijdens de wijnproeverij maakt u kennis met heerlijke wijnen uit diverse wijngebieden. 

Maatwerk 
Het is ook mogelijk om een wijnproeverij op maat te organiseren. VillaVino heeft hier veel ervaring mee zowel voor particulieren als voor bedrijven en instellingen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Waar & wanneer?

Een wijnproeverij is overal te organiseren. U kunt dus zelf aangeven waar u de wijnproeverij wilt houden; gewoon lekker thuis, bij vrienden of familie, of op een passende externe locatie. Ook de datum kunt u zelf in overleg met VillaVino bepalen. Wijnproeverijen kunnen zeven dagen per week worden gehouden, in zowel de middag- als avonduren. 

Wat kost een wijnproeverij?

De all-in prijs voor een wijnproeverij bedraagt € 400,-. Dit is inclusief de wijnen, de proefformulieren, het glaswerk en alle overige benodigdheden. Deze prijs is gebaseerd op maximaal 10 personen.

Reserveren

Bent u enthousiast geworden, of heeft u nog vragen over de wijnproeverij? Neem dan contact met ons op via 033-25 88 796 of mail naar info@villavino.nl.

De websites van VillaVino maken gebruik van cookies.  Ja ik geef toestemming   |   Informatie over privacy