• Groot assortiment met meer dan 500 wijnen
  • Villavino garantie niet tevreden? Geld terug!
  • Goede service en levering Persoonlijk en betrouwbaar

Wijngeschenken

Hebt u weleens wijngeschenken ontvangen of gegeven? Een fles wijn is altijd een gewaardeerd geschenk. Bij VillaVino is het mogelijk om alle wijn als geschenk op te sturen met bijbehorende cadeautekst indien gewenst. U kunt de geschenkoptie aanvinken in het bestelproces en vervolgens het adres opgeven waar het moet worden afgeleverd. Het wijngeschenk kan natuurlijk in Nederland worden afgeleverd, maar ook in vele andere Europese landen. Wel zo makkelijk om een familielid of zakelijk relatie te bedanken.
Het wijngeschenk kan ook een samengestelde doos met diverse wijnen zijn die u zelf selecteert. Of u kiest ervoor om een van de proefpakketten van VillaVino cadeau te doen. De keus is aan u.

Wijngeschenken zijn lastig uit te zoeken?

Soms bestaat er een drempel om een wijn uit te kiezen, omdat de ontvanger een wijnkenner is. Vrees niet, uw wijngeschenk wordt altijd op prijs gesteld. Zeker door het toevoegen van een persoonlijke boodschap. En komt u er niet uit dan kunt u alijd contact met ons opnemen via mail of telefoon en dan helpen wij u kiezen.

Wijngeschenken voor relaties

VillaVino heeft veel ervaring als het gaat om het verzorgen van relatiegeschenken c.q. wijngeschenken, zowel in kleine als grote oplage. Een kleine greep uit onze klanten: Avéro/Achmea, Shell, ABN AMRO, Univé, ANWB en SkyRadio. Klik hier voor het volledige over zicht.
VillaVino realiseert dat uw relatie het uitgangspunt is en wij denken graag met u mee als het gaat om relatiegeschenken. Daarom hebben we hieronder een ruime selectie aan wijnen en wijnpakketten voor u samengesteld. Ook zijn we u graag van dienst als het gaat om het verzorgen van maatwerk. Van kleine tot grote aantallen, VillaVino heeft met beide ervaring.

Wijngeschenken

De websites van VillaVino maken gebruik van cookies.  Ja ik geef toestemming   |   Informatie over privacy