• Groot assortiment met meer dan 500 wijnen
  • Villavino garantie niet tevreden? Geld terug!
  • Goede service en levering Persoonlijk en betrouwbaar

Wijn kopen

wijnVillaVino maakt wijn kopen zo makkelijk mogelijk. Enerzijds door te luisteren naar onze klanten en anderzijds continue aan onze website en dienstverlening te werken. Wijn kopen wordt ook een feest doordat we steeds ons aanbod van wijnen blijven vernieuwen en uitbreiden. Zodoende blijft er genoeg te kiezen aan wijnen. Voor iedere gelegenheid en op diverse prijsniveaus willen wij de gelegenheid bieden on een lekkere wijn te kopen. Wilt u een wijn voor iemand anders kopen? Dat kan natuurlijk ook, u kunt de wijn als kado laten bezorgen. In de laatste stap van het afrekenproces kunt u dit aangeven. Het is tevens mogelijk om bij de wijn een persoonlijke boodschap toe te voegen. Weet u niet welke wijn u moet kopen of wilt u eens meerdere wijnen proeven dan kunt u natuurlijk gemengd wijnpakket bestellen.

Witte wijn kopen

Op gebied van witte wijnen heeft de wijnwereld veel te bieden. Over de hele wereld worden heerlijke witte wijn geproduceerd. Niet alleen in landen als bijvoorbeeld Frankrijk of Spanje, maar ook in wijnlanden als Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland of Chili. VillaVino biedt een uitgebreid assortiment witte wijnen aan waaronder ook diverse medaillewinnaars. Chardonaay, Sauvignon Blanc, Pinot Grigio, Riesling om een paar druivensoorten te noemen waar u witte wijn van kunt kopen bij VillaVino. Maar er is meer, kijk gerust een rond bij onze witte wijnen.

Rosé kopen

Ziet u zich al zitten op het terras met een lekker glas Rosé? Rosé wijnen winnen nog steeds aan populariteit dat komt ook doordat de kwaliteit steeds verbetert. Rosé wijnen worden tegenwoordig het hele jaar doorgedronken en niet alleen op het terras maar ook tijdens de maaltijd. Een mooie Rosé voor zowel op het terras als bij de maaltijd is bijvoor beeld AIX Rosé.

Rode wijn kopen

Rode wijnOver de wereld van rode wijn zijn boeken vol geschreven. Rode wijn is nog steeds de populairste wijnsoort ter wereld en zodoende ook het meest geproduceerd. Het aanbod van rode wijnen is enorm. Dat zie je ook terug in het aantal landen dat rode wijnen produceert, maar ook het aantal druivenrassen dat gebruikt wordt voor de productie van rode wijn. Cabernet Sauvignon, Sangiovese, Merlot, Shiraz, Tempranillo om er in willekeurige volgorde maar een paar te noemen. VillaVino biedt een breed spectrum aan rode wijnen aan en wij ook steeds bezig om dit aanbod te vernieuwen en uit te breiden. Van gerenommeerde wijnhuizen als Antinori tot minder bekende sterren, maar altijd smaakvolle wijnen. Onze rode wijnen komen uit alle windhoeken, uit Europese wijnlanden als Frankrijk en Italië, maar ook uit overzeese gebieden denk aan Argentinië, Nieuw-Zeeland of bijvoorbeeld Zuid-Afrika.

VillaVino biedt diverse mousserende wijn, port, zoete wijnen.

Mocht u een bepaalde wijn niet kunnen vinden of uw favoriete wijn, neem dan contact met ons op bijvoorbeeld via info@villavino.nl, wij zullen dan ons best om de wijn alsnog te kunnen leveren aan u.

Voor het gemak hebben we de wijnen uit de diverse wijnlanden nog even op een rij gezet:

Franse wijn
Italiaanse wijn
Spaanse wijn
Duitse wijn
Oostenrijkse wijn
Portugese wijn
Zuid-Afrikaanse wijn
Amerikaanse wijn
Chileense wijn
Argentijnse wijn
Braziliaanse wijn
Australische wijn
Nieuw-Zeelandse wijn

De websites van VillaVino maken gebruik van cookies.  Ja ik geef toestemming   |   Informatie over privacy