• Groot assortiment met meer dan 500 wijnen
  • Villavino garantie niet tevreden? Geld terug!
  • Goede service en levering Persoonlijk en betrouwbaar

Restaurant Tips

 

Kijk ook een naar onze actuele wijnaanbiedingen

 

Firma Pickles is een burgerrestaurant- en wijnbar in één. Overal ter wereld kun je wel een hamburger eten, maar op weinig plekken worden ze geserveerd mét een goed glas wijn. Daarom brengen we ze bij Pickles samen. Je vindt ons in de Drieharingstraat, de restaurantstraat in het centrum van Utrecht.
Uit eten in Utrecht heeft een totaal nieuwe burger dimensie. Kijk voor meer informatie op de website van Firma Pickles.

Restaurant NAP

Met NAP is IJburg een ijkpunt rijker vanwege een aantal zaken wat denkt u van het schitterende uitzicht op de jachthaven vanaf het grote terras aan het water? Maar ook het interieur mag niet worden vergeten. NAP is de afkorting voor het Normaal Amsterdams Peil. Dit is de referentiehoogte waaraan hoogtemetingen in Nederland worden gerelateerd. Ongeveer 35.000 peilmerken, zoals bordjes, palen en boutjes in wateren, gebouwen, bruggen en viaducten. En vanaf nu is NAP dus ook de naam voor eten en drinken op IJburg. Bij NAP bent u op ieder moment van de dag van harte welkom. Voor een ontbijt of een kop koffie met een krantje. Voor de lunch. Voor de borrel. Voor een snelle hap of een uitgebreid diner. Voor een goed glas wijn of een lekkere cocktail. Voor een feestje. Kijk voor meer informatie op de website van Restaurant NAP.

Restaurant 't Plein

De kracht van ‘t Plein in Joure zit in de combinatie van een voortreffelijke keuken en een informele, hartelijke sfeer. De keuken is Frans georiënteerd, creatief en er wordt gewerkt met uitsluitend verse ingrediënten, met veel aandacht voor het regionale product. Bij restaurant ’t Plein is er een mogelijkheid om te dineren in de keuken. Midden in de keuken, het hart van het bedrijf, is een tafel geplaatst die diner mogelijkheden biedt voor 6 tot 10 personen. Proef de sfeer in de keuken en geniet…. kijk mee hoe de keukenstaf de gerechten bereidt. Vraag de koks over het hoe en waarom op culinair gebied, en geniet van de ontspannen sfeer aan de keukentafel die net zoals bij u thuis altijd een gezellige sfeer oproept. Dit alles gaat natuurlijk gepaard met een goed glas en culinaire ontdekkingen! Kijk voor meer informatie op de website van 't Plein.

Restaurant Bouwkunde

In de binnenstad ligt op een ‘markante plek’ deze ‘parel van Deventer’. Namelijk op de begane grond van Theater Bouwkunde is een prachtig en informeel restaurant gevestigd. Verrassende kunst aan de muur’ en prachtig gedekte tafels zorgen dat deze zaak zich ‘aan de bovenkant van de markt positioneert. De keuken onder leiding van Pieter van de Pavoordt vindt zijn inspiratie in de klassieke Franse en Nederlandse keuken maar dan wel met een geheel eigentijdse invulling. De gerechten worden ambachtelijk en op een zo natuurlijk mogelijke manier bereidt. Tevens werken ze hier met kwalitatief goede producten; het fijnste scharrelvlees, de groentes rechtstreeks van de boer de keuken in etc. Als laatste moet het terras benoemd worden. Wat een heerlijke plek om in de zomer buiten te zitten en te genieten van een fantastische maaltijd. Kijk voor meer informatie op de website van Restaurant Bouwkunde.

Restaurant Kasteel Montfoort

In het zuidwestelijke deel van de provincie Utrecht vind je aan de Hollandse IJssel de plaats Montfoort. Montfoort beschikt over een prachtig kasteel, gebouwd in 1163 om bisdom Utrecht te beschermen tegen aanvallen en plunderingen door de Graven van Holland. In latere tijden is het kasteel in handen geweest van de gemeente en het rijk, en heeft het dienst gedaan als gevangenis en later als tuchtschool voor meisjes. Na een flinke restauratie is in 1985 het kasteel heropend met de functie die het nu heeft: een groot horecacomplex met daarin diverse zalen en een prachtig restaurant. Het restaurant bevindt zich in de Gelagkamer van het kasteel. Je proeft de middeleeuwse maar toch trendy sfeer terwijl je geniet van de meest hoogstaande culinaire verrassingen. Kijk voor meer informatie op de website van Kasteel Montfoort.

Restaurant Die Drie Haringhe

Restaurant Die Drie Haringhe in Enkhuizen is gevestigd in een voormalige opslagplaats van de V.O.C. Na een dagje op het water is het daar prima tafelen. Binnen waar de oranjetinten zo mooi combineren met de roodachtige grenen en eiken balken, of buiten op het bloemrijke tuinterras dat een ontspannen Zuid-Frans sfeertje oproept. Ben en Iedje Eggink zijn de trotse eigenaren van dit prachtige restaurant. Ben tovert samen met Frank Struik en Jarco Sijm de smakelijkste mediterrane gerechten tevoorschijn, maar met veelal lokale en regionale dagverse producten. Deze producten zijn veelal afkomstig uit het Westfriese achterland of uit het IJsselmeer. Die Drie Haringhe is typisch zo’n restaurant waar je graag eens terugkomt. Het vormt de ideale mix van topgastronomie en de specifieke informele sfeer, die zo eigen is aan het leven op en rond het water. Kijk voor meer informatie op de website van Die Drie Haringhe.

L'Europe

De L’Europe biedt u een selectie van de beste restaurants in de stad. U kunt van vroeg tot laat terecht in één van de vier eetgelegenheden van het hotel.  Het twee Michelin sterren bekroonde restaurant Bord’Eau geeft een verrassende dimensie aan gastronomisch dineren in Amsterdam en de Hoofdstad Brasserie is de perfecte locatie voor fijnproevers die informeel een hapje willen eten. Freddy’s Bar is de meest karakteristieke en bekende bar van de stad. Op de Promenade wordt de beroemde De L’Europe Afternoon Tea geserveerd met uitzicht over de Amstel. Voor meer informatie kun je terecht op de website van L'Europe.

 

Restaurant Excelsior

Een belangrijk onderdeel van Hotel de l'Europe in Amsterdam is het fameuze Restaurant Excelsior. Restaurant Excelsior heeft mooi uitzicht over de rivier de Amstel en op de Munttoren. Het staat internationaal bekend om zijn fantastische keuken en excellente wijnkelder. De lunch in Excelsior is een verrassende belevenis, want je krijgt hier geen menukaart, maar een dagelijks een wisselend lunchmenu van chef-kok Jean Jacques Menanteau, gebaseerd op de inkopen die hij die ochtend heeft gedaan. Gegarandeerd vers dus! ’s Avonds kun je er terecht voor een heerlijk diner dat opgeluisterd wordt door live pianomuziek. Voorafgaand aan je diner kun je in de wijnkelder terecht om je aperitief uit te zoeken en te nuttigen, terwijl de sommelier uitleg geeft over de verscheidene wijnen in de wijnkelder. Als dan ook het weer nog een beetje meezit, kun je je lunch of diner nuttigen op het terras van Excelsior. Daarnaast is er ook catering mogelijk vanaf het terras, als je met je boot over de Amstel aan het varen bent, kun je even bij Excelsior langsgaan om wat kleine hapjes en een fles wijn of champagne af te halen! Voor meer informatie kun je terecht op de website van restaurant Excelsior.

Restaurant De Swarte Ruijter

Op de Holterberg, midden in het bos en aan de rand van Nationaal Park “De Sallandse Heuvelrug” vindt u restaurant, hotel en grand café De Swarte Ruijter. De rietgedekte villa is in de jaren '30 van de vorige eeuw gebouwd als theehuis op één van de mooiste plekjes van de Holterberg. De historie van het pand is gecombineerd met een bos- en wildsfeer én modern design. De sfeer laat zich het best omschrijven als ‘simple chic'. Harmonie, eenvoud en respect voor de natuur staan centraal. In het restaurant wordt door chef-kok Erik de Mönnink gekookt met pure, streekgebonden producten en kruiden uit eigen kruidentuin. De menukaart wisselt regelmatig en biedt bij het seizoen passende gerechten. Meer informatie over De Swarte Ruijter is te vinden op de website.

Restaurant Het Bergpaviljoen

In de bosrijke omgeving op de top van de Amersfoortse Berg tref je in het karakteristieke pand het Bergpaviljoen aan. Bij binnenkomst zal je meteen het stijlvol ingerichte interieur opvallen, dat door de subtiele combinatie van modern en klassiek zorgt voor een ontspannen en sfeervolle ambiance. Het Bergpaviljoen biedt plaats aan circa 120 personen zowel binnen als op het gedeeltelijk overdekte terras waar je in de zomer kunt genieten van het uitzicht op de tuin met waterpartij en de bosrijke omgeving. De keuken van Het Bergpaviljoen staat voor topkwaliteit en werkt met de mooiste en meest verse producten. Eén van de specialiteiten zijn de verse visspecialiteiten, schaal-en schelpdieren, die dagelijks worden aangevoerd vanaf de afslag en te bewonderen zijn op het crushed ice buffet. Ook wordt er gewerkt met biologisch verantwoorde vleesproducten en ecologisch geteelde groenten, fruit en paddestoelen. Mocht je mee willen genieten van de verrichtingen in de keuken, dan kun je over de schouder van de kok meekijken op het televisiescherm in de barlounge. Meer informatie over dit restaurant vind je op de website van Het Bergpaviljoen.

Bar Restaurant Dendy

Dit warme en trendy ingerichte restaurant ligt in het centrum van
Den Haag. Behalve het nuttigen van een lekker drankje aan de notenhouten bar, kun je er ook sfeervol dineren in een informele setting. En als je liever wat langer tafelt, bieden de comfortabele banken uitkomst. Naast op het vernieuwende menu, is er ook volop aandacht besteed aan de dranken. De wijnen, die een perfecte aanvulling zijn op de gerechten, zijn ook erg lekker om zo als aperitief te drinken. Behalve lekkere wijnen, champagnes en cocktails, heeft Dendy een echte barista. Door het weten te combineren van de juiste ingrediënten, schenkt men hier dan ook altijd een perfect kopje koffie. Bar Restaurant Dendy is een echte aanwinst voor de Haagse binnenstad. Meer informatie over Dendy vind je op de website van Dendy.

Restaurant Ginger

Voor een lekker Aziatisch diner is dit een van de hipste plekken in Maastricht. Restaurant Ginger kenmerkt zich door het strakke maar warme interieur, de donkere muren met grote foto´s en de ontspannende loungemuziek. De vakkundige kok weet met alle verse producten heerlijke bekende en minder bekende Oosterse gerechten te bereiden. Het menu heeft dan ook invloeden van zowel de Japanse, de Thaise, de Vietnamese als de Koreaanse keuken. Echt een plek om eens gezellig met vrienden of familie te eten of om je avondje uit smaakvol te beginnen. Wil je meer weten over het hippe restaurant Ginger? Bezoek dan de website van Ginger.

Restaurant ctaste

Ooit wel eens in het donker gegeten? Dan is het de moeite waard om het eens te proberen. Na de hoge populariteit in steden als Berlijn, Parijs, Londen, Wenen en Hollywood, is nu ook in Amsterdam de eerste ‘dineren in het donker’-experience geopend. Het is een wereld die je nog nooit op deze manier hebt ervaren, dus laat je verrassen door een reis van smaak, geluid en tast. Na in de verlichte serre rustig een keuze te hebben gemaakt, kun je al je spullen opbergen in een kluis. Zo heb je je handen vrij en word je vervolgens begeleid naar de donkere eetzaal waar je absoluut niets meer ziet. Doordat alle kelners en serveersters visuele beperkingen hebben, zijn het vakmensen die garant staan voor een etentje om nooit te vergeten. Wil je meer weten over ctaste? Kijk dan op de website van ctaste.

Restaurant Gustavino

De Amsterdamse Zuidas is een bijzondere eetgelegenheid en wijnbar rijker. Aan het Gustav Mahlerplein vind je namelijk het schitterende restaurant Gustavino. Door de open wit marmeren keuken, de olijfgroene stoelen en de sfeervolle verlichting, is het een heerlijke plek om een hapje te eten, een borrel te drinken of zelfs je huwelijksfeest te organiseren. Bovendien worden er in Gustavino ook wijnproeverijen gehouden; het restaurant heeft namelijk zijn eigen wijnbibliotheek, genaamd ‘Vinoteca’. Een heerlijke wijn drinken in de wijnbar is dan ook zeker aan te raden. De chef-kok, die afkomstig is van Toscanini, zal je echt op z’n Italiaans verwennen. De heerlijke gerechten en de pizza’s uit de houtoven maken dit restaurant het bezoeken absoluut waard. Wil je meer weten over Gustavino? Kijk dan even op de website van Gustavino.

Restaurant Opium

Opium is een modern Aziatisch restaurant in het centrum van Utrecht. In het warme, trendy interieur kun je er altijd terecht om in stijl te dineren. De combinatie tussen de Westerse en de Oosterse keuken staat garant voor verrassende Aziatische gerechten. En dat is niet onopgemerkt gebleven, want sinds de opening van dit Oosters geïnspireerde restaurant, is het al zo´n twee jaar een groot succes. Naast de heerlijke keuken, hebben ze er ook verrassende cocktails die je kunt drinken bij het eten, in de loungebar of buiten op het terras bij de openhaard. Opium is echt een intiem restaurant om gezellig met je vrienden of familie uitgebreid te tafelen. En de bediening laat werkelijk niets te wensen over. Meer informatie, zoals de vernieuwende menukaart, vind je op de website van Opium.

 

Koffiebar Coffeelovers

Als je graag in hippe bars komt en houdt van lekkere koffie, dan is Coffeelovers aan Plein 1992 in Maastricht the place to be. In deze moderne blauw en bruin gedecoreerde koffiebar is het altijd gezellig. En wat betreft de koffie heb je niets te klagen, want de variaties zijn eindeloos. Je hoeft bovendien niet bang te zijn dat de koffie flauw smaakt, want alles is vers en komt uit de eigen branderij. Om je lunch helemaal af te maken, serveren ze bij Coffeelovers ook diverse heerlijke focaccia’s. Wil je meer weten over deze Maastrichtse koffiebar? Bekijk dan hier de website van Coffeelovers.

 

Restaurant 'De Gespleten Arent'

In de historische Middelburgse binnenstad, gelegen aan de Vlasmarkt, vind je het fraaie restaurant ‘De Gespleten Arent’. Na de overname door de huidige eigenaren Paul en Bart Melis in 2005, is het restaurant compleet verbouwd. Door de nieuwe rustige en comfortabele inrichting, is het een sfeervolle eetgelegenheid geworden waar je heerlijk kunt dineren en (zakelijke) gasten kunt ontvangen. Dat de broers door hun Zeeuwse ligging uitsluitend met de meest verse producten werken, mag dan ook voor niemand een verrassing zijn. De internationale menukaart staat vol met originele gerechten en wereldse specialiteiten; als je de gerechten proeft, zal het dan ook snel duidelijk worden waarom de Vlasmarkt ook wel ´het straatje van verlangen´ wordt genoemd. Wil je meer weten over dit sfeervolle restaurant? Kijk dan op de website van 'De Gespleten Arent'.

Restaurant Calla's

Dit rustieke sterrenrestaurant in Den Haag is gevestigd in een voormalig bedrijfspand uit de 19e eeuw. De schoonheid van de Calla, een van oorsprong mexicaanse bloem, komt volledig terug in het interieur door de lichte kleuren wit, ivoor en creme. Om goed zicht te hebben op de keuken, en eigenaar en chefkok Marcel van der Kleijn aan het werk te zien, is er op de begane grond een chef’s table ingericht waar je met maximaal 8 personen kunt plaatsnemen om te eten of te genieten van een aperitief. Calla’s kenmerkt zich door de klassieke Franse keuken zonder tierlantijnen. De producten zijn dagvers en op z’n tijd van eigen import. In Calla’s is de missie duidelijk: “We willen graag dat mensen zich bij ons thuis voelen, het moet een culinaire avond uit zijn”, aldus gastvrouw, mede-eigenaar en vrouw van Marcel, Sharon van Tongeren. Kijk voor meer informatie over dit heerlijke restaurant op de website van Calla’s.

Restaurant PRAQ Waaidorp

Praq, jarenlang een fenomeen in Ouderkerk aan de Amstel, is nu gehuisvest in Amsterdam, in een hippe knalrode loods, direct aan de ring A10, in een bruisend nieuw cultureel project genaamd Waaidorp. Waaidorp – vernoemd naar een serie boeken van Annie M.G. Schmidt – verbindt de wereld van Annie met de geneugten van Praq en is een nieuwe hotspot in Amsterdam. Dichtbij de stad en bij de snelweg, een groot gratis parkeerterrein en volop mogelijkheden om te vergaderen, koffie te drinken, te eten, te borrelen, te feesten en te spelen.  Kijk dan op de website Waaidorp.

 

Beluga Nxt Door

Beluga Nxt Door in Maastricht is het trendy zusje van het toprestaurant Beluga. Beluga Nxt Door opende op 1 november 2007 haar deuren, met chefkok Raoul de Boer en gastvrouw Nicole van Wieringen. Bij Beluga Nxt Door kun je niet alleen terecht voor heerlijke gerechten waar Aziatische invloeden in te vinden zijn, maar ook voor een heerlijke avond loungen met uitzicht op de Onze Lieve VrouwenBasiliek. De mooie champagnebar mag je hier ook niet overslaan! Het interieur van Beluga Nxt Door is strak en wordt gekenmerkt door de hoge ramen. Wil je meer weten over dit hippe loungerestaurant in Maastricht, dan kun je terecht op de website van Beluga Nxt Door.

Culinair op grote hoogte! CuliAir

“Once a lifetime experience” wordt het ook wel genoemd. Je vaart met een luchtballon door de lucht terwijl je eten gaart in de luchtballon die fungeert als een heteluchtoven. De gerechten worden via ingenieuze constructie tot in de nok van de ballon gehesen, waar het eten goed kan garen. Als de gerechten zijn bereid, worden ze opgediend op de speciale buitenboordtafels. Elke vaart is uniek. Het avontuur zit ‘m in de mix van het ongewisse, het proeven en genieten van bijzondere gerechten en wijn. CuliAir, het enige Luchtballon Restaurant is voortgekomen uit een idee van topkok Angélique Schmeinck die op een zomerdag al rijdend op een landweggetje een luchtballon zag varen. Haar fantasie ging er vandoor en uiteindelijk leverde dit CuliAir op. In 2003 voerde Angélique als eerste in de wereld een vaart uit met drie aan elkaar gekoppelde ballonnen. Ze presenteerde op grote hoogte een driegangendiner voor vijftig personen. CuliAir staat garant voor een culinaire belevenis op hoog niveau, letterlijk en figuurlijk en wordt niet voor niets een “once in a lifetime experience” genoemd. Op hun website vind je meer informatie over CuliAir.

Restaurant Jasmijn & Ik

In de Kanaalstraat in de Utrechtse wijk Lombok kun je bij Jasmijn & Ik genieten van bijzondere Aziatische hapjes en maaltijden. Waar vroeger het traditionele Chinese Indische restaurant en afhaalcentrum Lin Far van haar ouders zat, is dochter Kamwoj Man het eigentijdse Chinees Nederlandse restaurant Jasmijn & Ik begonnen. Op de kaart vindt je allerlei Thaise, Chinese en Vietnamese gerechtjes, niet de oude bekenden die je ook op de kaart van het plaatselijke Chinese restaurant tegenkomt, maar stuk voor stuk unieke gerechten. Zo kun je te goed doen aan een zalige Thaise rode garnalencurry met zachte banaan, knapperige kwal of ‘boeddhabuikjes’ gevuld met knisperende groenten. Het interieur van Jasmijn & Ik is geheel in de stijl van Sjanghai. Het restaurant is ingericht met crème witte banken, zwarte tafeltjes en een hele hippe bar. Ook de muur is zeker een aanblik waard: helderrood en vormgegeven met typisch Aziatische taferelen. Ook de hippe boeddhabeeldjes ontbreken niet. Jasmijn & Ik is zeker een keer een bezoekje waard als je optimaal wilt genieten van ‘inspirerend Aziatisch’! Voor meer informatie over Jasmijn & Ik kun je terecht op de website

Restaurant Mooii

Aan de Oude Haven in Rotterdam ligt Restaurant Mooii, op de plek waar voorheen restaurant De Tijdgeest zat. Qua interieur maakt Mooii haar naam zeker waar: het is een erg ruime horecazaak, en door de rustige kleurstelling wordt dit gevoel van veel ruimte nog eens versterkt. Er is vooral gebruik gemaakt van grijze, zwarte en witte kleuren, alleen de bar is een contrasterend element. Dit geheel zorgt voor een erg ontspannen beleving. Verantwoordelijk voor de inrichting zijn ontwerper Piet Boon en bloemenstylist Krijn Verboom. Al met al is Mooii een hippe en trendy zaak, zonder kapsones. De keuken volgt die lijn: deze is Nederlands-Frans georiënteerd, heeft invloeden van tapas en een knipoog naar de Oosterse wereld. Bij Mooii kun je lunchen, dineren, relaxen en vergaderen. Het draait niet alleen om eten, maar vooral ook om socializen rondom het eten. Het grote terras is daarom ook verdeeld in een restaurant- en een loungegedeelte, en binnen wordt ongeveer dezelfde formule gehanteerd. Op deze manier is het erg uitnodigend om na het dineren nog even gezellig te blijven drinken, praten en relaxen. Lees meer over Mooii op hun website.

Caffe Oslo

Scandinavisch of Italiaans? Oslo slaat in dit geval op de inrichting. Strak, met veel elementen uit een Ikea catalogus uit de jaren ’70, zoals een grove natuurstenen vloer, de toendra- en moskleurige stoelen en banken en de glazen lampen. Zelfs de waterglazen zijn authentiek Ikea. Aan de muur hangen geweien en in het aparte eetgedeelte staan skailederen eetkamerstoelen en banken. En toch is het ‘Caffe’, op z’n Italiaans dus. Want hoewel de inrichting Scandinavisch is, is het menu 100 % Italiaans. De kaart bestaat voor het grootste deel uit eenvoudige Italiaanse gerechten en classics, soms is het iets spannender (bijvoorbeeld risotto nero met gevulde en gepocheerde calamaris). Wanneer je de op het eerste gezicht simpele gerechten ziet en vooral proeft, worden je verwachtingen overtroffen. Wat op de kaart een standaard gerecht lijkt, blijkt toch iets bijzonders. Vanaf het grote terras heb je uitzicht op de bootjes op de Overtoomse Sluis, en het personeel is attent, snel en goed georganiseerd. Dit alles maakt Caffe Oslo in Amsterdam tot een erg fijne eet- en drinkgelegenheid. Lees meer over Caffe Oslo op hun website.

Restaurant CHANG-i

In een ongezellig straatje achter het concertgebouw in Amsterdam vind je restaurant CHANG-i. De i staat voor innovatief, en dat is te merken! Geen standaard Chinees, maar heel bijzonder in verschillende opzichten. Het interieur, dat deels gecreëerd is door de sfeermaker van Vuong en Jimmy Woo, is een mysterieuze mix van Europese chic en Oosterse betovering. Er is gespeeld met kleuren en materialen om het interieur zo te maken hoe het is: Chinese zijden gordijnen, een industriële keuken, lichtblauwe lampen, veel zwart en andere donkere kleuren op de vloer en aan de muur. En het interieur is niet het enige innovatieve, ook de grote menukaart is innovatief en zeer indrukwekkend. Met de heerlijke gerechten waan je je in Oosterse sferen. De ingrediënten komen uit alle windstreken van de rijke Chinese keuken, en deze worden op een bijzondere en verfijnde manier gecombineerd. Restaurant CHANG-i is niet alleen dé nieuwe hotspot voor een heerlijk diner vóór een bezoek aan het concertgebouw, maar ook voor een hele avond genieten. Lees meer over CHANG-i op de website.

Restaurant The Red Sun

Heb je geen trek in zware 4 of 5 gangen-diners, dan is The Red Sun in Blaricum misschien een idee. In dit warme, stijlvolle restaurant met loungegedeelte worden namelijk in plaats van voor- en hoofdgerechten ‘starters’ en ‘loungebites’ geserveerd uit de Modern Asian Cuisine, zoals gestoomde oesters, dim sum en sushi’s. In het interieur voeren zwart en rood de boventoon. Extra factoren die de sfeer ten goede komen zijn de geur van wierook en de heerlijke loungeklanken in de achtergrondmuziek. Wil je meer weten over The Red Sun? Kijk dan op hun website The Red Sun.

 

Restaurant Rex

In het Hilversumse restaurant Rex, gesitueerd in een voormalige bioscoop in art-deco stijl kun je dagelijks terecht kunt voor een lunch en diner in een sfeervolle omgeving, maar ook voor een heerlijke cocktail, een koffie bereid door een van de barista’s of een mooi glas wijn. het grote terras, waar ze naast dranken ook het lunch- en dinermenu serveren, is in de zomer een echte hotspot! Lees meer over Restaurant Rex op de website.

 

 

De websites van VillaVino maken gebruik van cookies.  Ja ik geef toestemming   |   Informatie over privacy